Beoordelingen van Warung Mini XL Rijswijk

Recente recensies

5.0
Pearl
vandaag

Helaas zat de bakkeljauw er niet bij.

Mart
gisteren
Debby Daal
gisteren

😋👍

Gerard Peters
27 november 2022
Robert Poetsema
26 november 2022

Altijd weer perfect

erik Swiebel
25 november 2022
Gokhan
25 november 2022

Gewoon lekker, zoals altijd..

FALOUN JAMILA
25 november 2022

Eten wat gehaald was, was goed maar bestelling niet compleet. Ruim van tevoren besteld en betaald maar alsnog zaten we met saté saus zonder de sate zelf.

M.
24 november 2022

Heeeerlijk

Arseb Nalbandian
24 november 2022

Bedankt, het was weer lekker zoals Altijd. Mvg, Arsen Nalbandian MVGM Rijswijk 0648153692

Ton jung
23 november 2022
Cynthia
21 november 2022

Te lui om te koken trek in lekker javaans eten. Alles was lekker en vers , nasi rames ook heerlijk. alleen de sate te droog.

Emrah
21 november 2022

Soep was koud. Opgehaald en binnen 10 minuten thuis. Soep was even koud als koud kraanwater.

Ajay
20 november 2022

Saoto was niet van kwaliteit zoals ik die gewend ben van Warung. En ik bestel vaak. Inhoud saoto was minder en te zoutig. Ook bami viel heel erg tegen qua smaak.

Joyce
20 november 2022

Ik heb voor andere eten gehaald

Louisa
19 november 2022

Nieuwe verpakking zijn prettig. Je kan er direct uit eten, dat scheelt weer afwas ;p

Fausia
18 november 2022

Wederom heerlijk gegeten 👍

Dennis
18 november 2022

Snelle survice

Nico
17 november 2022

Prima! Zoals altijd.

R
16 november 2022

Lekker zoals gewoonlijk

Va
16 november 2022

Nasi niet bijzonder. Saté was droog, wel veel vlees. Bami was ok. Geen goede prijs/kwaliteit verhouding.

Rita
15 november 2022

Al voor de tweede keer een haar in het eten. Opnieuw in de sate. In de roti rol een complete ongeschilde aardappel Geen succes. Na twee keer sla ik deze warung voortaan over.

Earl van Eer
15 november 2022

Kortingscode (SPSS5JWT) werkte niet, nadat ik deze had ingevoerd en weer naar het menu ging om nog iets te bestellen werkte deze niet meer.

K.Madirsan
15 november 2022

Het eten was heerlijk. Het afhalen ging ook prima.. Geen wachttijden. Super. Vergeleken met de andere filialen in Den Haag vind ik Rijswijk het beste . Klein minpuntje: 1 klein.stukje vlees per portie vind ik te weinig.

Avinash
14 november 2022

Het eten was weer zoals gewoonlijk heel lekker. Wat minder was dat mijn bestelling niet compleet was en ik nergens mogelijkheid kom vinden om contact te nemen. Ik miste 1 saté. Voortaan dus even bestelling controleren voor ik wegrijd.

Korte
13 november 2022

Was zeer goed eten.. ga zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Diana
13 november 2022

Ik heb een klacht: het was wederom veel te lekker! 😀

Randy
12 november 2022

Gewoon, net als altijd, lekker gegeten

Sheotahul
12 november 2022

Top! Zeer lekker eten, goed verzorgd en zoals altijd zeer vriendelijke behandeling

Khan
12 november 2022

Ik miste spullen bij de bestelling. Tegenvaller.

Arvind
12 november 2022

5 sterren als altijd! Heerlijke gerechten en goed belegde broodjes.

Asha
12 november 2022

Waarom zo'n duur soepbakje met jullie logo enz. Kan toch ook zonder logo, is dan goedkoper. De klant is degene die ervoor moet betalen en het eten is al zo duur.

Tjandra Angoelal
12 november 2022

Good food 😋...Period !!!😋

Claudia
11 november 2022
Paul Robijn
11 november 2022

Heerlijk! ga zo door!

Maryam van der Valk
11 november 2022
Theo
9 november 2022

Het eten wat echt super lekker!!!

Dijkhuizen
9 november 2022
Asha
7 november 2022

Heb een teloh en luch bamie met kip besteld. Er zou een frisdrank fernandes groen bij moeten zijn, helaas vergeten. Verder altijd lekker eten.

J
7 november 2022
JM
6 november 2022

Goed: Lijkt dat er schoon gewerkt wordt. Minder: Masala op??? Echt een flauwe smaak, en de ingrediënten hebben geen tijd gekregen om in te trekken, je hebt veel sambal nodig. Ik word in eerste instantie best een poosje genegeerd bij binnenkomst, ook al staat de vrouw recht tegenover mij, uiteindelijk pakt een vriendelijke man het op.

Mounim
5 november 2022

Weer genoten!!

Marloes
5 november 2022

Altijd top! En super lieve mensen!

Kim
5 november 2022

Altijd heerlijk eten!

Tara
5 november 2022

Altijd lekker saoto soep Warung Mini Rijswijk. Vandaag weinig inhoud en bouillon was voor de helft gevuld in het bakje. Graag wat meer aandacht aan besteden.

V
4 november 2022

Ik hou van warung mini, eten is lekker maar bij de bestelling in Rijswijk kreeg ik voor de saoto wel genoeg bouillon, maar bakjes met veel te weinig inhoud/ingrediënten (kip/tauge enz) voor de soep.

Ronald
3 november 2022

Super Lekker!

Faroek Alidjan
3 november 2022

We hadden bijna geen kip het leek op de laatste pluisjes en overige ingrediënten voor de sauto. Dit was zeer teleurstellend.

Tuba
1 november 2022

Altijd lekker😍

Debby Daal
1 november 2022
Gil silva
31 oktober 2022

Geen opmerkingen geen verbeterpunt Aardige . Mensen goeie service Het eten is gewoon lekker

Diana
31 oktober 2022

By far the best! Nasi met rundvlees is echt een aanrader. Saoto ook top.

Glenson
31 oktober 2022

Lekker Surinaams eten! Stelt nooit teleur! Handige app waar je bestelling op kan plaatsen en pick-up is handig

Nalieni
30 oktober 2022

Super service. Was al klaar toen ik aankwam precies op tijd. Top!!

Anoniem
29 oktober 2022
Wilson Sastra
28 oktober 2022
Dereck
27 oktober 2022

Altijd goed eten hier!

Claudia
26 oktober 2022

Was weer lekker zo als altijd en een volle portie.

Mochtar Korompis
26 oktober 2022
Reinaldo
26 oktober 2022

Het is gewoon lekker! Mijn kinderen zijn er ook gek op. Blijf zo koken

Teresa
26 oktober 2022

Vriendelijke meid bij het eten afhalen, alles netjes gecontroleerd en uitgelegd en de smaak zoals we het verwachten en willen

Claudia
25 oktober 2022

Lang niet zo een lekkere teloh gegeten. Was lekker vers. Tot de volgende keer

Hülya
24 oktober 2022

Zoveel besteld en alles was warm en super lekker! Dit gaan we vaker doen.

Dai
24 oktober 2022

Eten was op tijd klaar en was heerlijk.

Marianne
24 oktober 2022

Was heel lekker

Mirjam
24 oktober 2022

Altijd heeerlijk!

Murat
23 oktober 2022

Voor het eerst bestelling gedaan. Had soep, bami en roti gehaald. Bestelling stond klaar toen ik aan kwam dat was fijn. Tijdens eten zag ik dat er geen bestek was voor het eten. Hoe denkt dat Warungmini dat ik de soep zonder lepel kan eten. Er zat ook geen servetjes bij. Zoveel geld betaald ben echt teleurgesteld. Voordat ik ging eten moest ik even nog bestek kopen bij AH.

Anoniem
23 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk!

Tinus
21 oktober 2022

Het eten is altijd goed. Mijn bestelling was echter niet volledig en dan is het wel heel vervelend als ik geen telefoonnummer kan vinden om hierover te bellen.

Soerdien
20 oktober 2022
Patrick Engelen
19 oktober 2022
Nataly
18 oktober 2022

Vond de korst van loempia te zacht en er was een ei in mijn saoto en ik had gevraagd zonder ei. Kreeg wel eerder mijn bestelling.

Natascha
18 oktober 2022

Mijn vader heeft heerlijk genoten van het eten!

Nisrin
18 oktober 2022

Heerlijk net als altijd. Snelle service 👍🏼

hj balraadjsing-sanou
17 oktober 2022

Heerlijk eten, goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Roy Tewari
16 oktober 2022

Al weer lekker gegeten

Ros Sol
16 oktober 2022

Super lekkere en verse: nasi en bami rames

Marcel
15 oktober 2022

Het eten is altijd van goede kwaliteit en op tijd klaar!

Steven Kwik
15 oktober 2022

Ik had gevraagd om daweth zonder kokos en alsnog met stukken kokos gekregen..

Sabine
15 oktober 2022

Eten is echt lekker maar laatste tijd teveel ajimoto in de nasi/bami 😉

Marianne Baker
13 oktober 2022

Ik miste de loempia waar ik wel voor betaald heb

Janice
13 oktober 2022
xxxxx
13 oktober 2022

Pom heeft geen smaak

Kamal
11 oktober 2022

Héérlijk eten en goede porties in nieuwe ronde bakken. Genieten

Amal
10 oktober 2022

De soep was heet, maar de kip en ei zat in hetzelfde zakje als de chips. Als je het samenvoegt dan wordt de soep koud. Beter om de ei en kip in de soep te verwarmen en de overige ingrediënten in een zakje mee te geven.

Danielle
9 oktober 2022
Niel
9 oktober 2022

Nasirijst is beetje hard. Bami en sauto was super lekker

Raasje
9 oktober 2022

Zoals altijd de beste kwaliteit, alleen bij locatie Warung mini Rijswijk.

Joyce
9 oktober 2022

Gewoon heerlijk

Noshamas
7 oktober 2022

Het was lekker, en ze hebben het recept van de saoto verbeterd want eerder was het te zout, maar nu weer lekker. dat stemt goed!

Sandjai
7 oktober 2022

Lekker gegeten. De gevulde bara is een aanrader

Chanice
6 oktober 2022

Ik word hier altijd goed ontvangen echt super klantvriendelijke personeel. Bereiden het eten met liefde, ik kom hier echt elke week door al deze pluspunten. Het eten is VERRUKKELIJK LEKKER.

Roegsana
5 oktober 2022

Heerlijk eten, lekker vers en goed op smaak. Goede locatie in Rijwijk.

Mirjam
4 oktober 2022

Altijd heerlijk en vers

Pria
2 oktober 2022
Dess
1 oktober 2022

Onwijs lekker, aardig personeel!

Ari
1 oktober 2022

Lekkere roti en heerlijk dawt!

Fred
1 oktober 2022

Top zoals altijd

Salma
28 september 2022

Jullie hebben een zwangere vrouw voor de tweede keer blij gemaakt. HEERLIJK

Joy
28 september 2022

Altijd goed, broodjes oké. Maar de vulling van de pastei...jeetje waar was de kipvulling??? Gevlogen??? Deze is altijd oké, jammer hoor.

Walt
28 september 2022

Vond het erg weinig eten voor dat geld

Ki
27 september 2022
Giovanni
26 september 2022

Normaal altijd tevreden en heerlijk eten. Helaas dit keer geen roti plaat gekregen bij bestelling van Roti Kipfilet. Ook bakje was niet goed afgesloten en is in de tas gaan lekken.

Dijkhuizen
26 september 2022
Pouwelse
24 september 2022

Prima!

Aziz
24 september 2022

Het was smaakvol!

Naj
24 september 2022

Het eten was keurig verpakt en optijd klaar. Ik heb dit voor het eerst besteld en ik vond de soep/bara/het rundvlees vlees te zoet. Dat is een kwestie van voorkeur uiteraard, ik probeer de volgende x wat anders uit.

Ratika
23 september 2022

Sommige stukken cassave waren nog hard.

Lucia
23 september 2022

Bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Eten was goed. €3,00 voor baka bana is een beetje prijzig.

Yvonne
23 september 2022
George Kalloe
23 september 2022

As usual heerlijke bami kip. Was in een geheel nieuwe aantrekkelijke verpakking:-) Rond kartonnenbakje ipv de fagezaagde plasticen bakjes!

Lesley
22 september 2022

Heerlijk

Anoeshka
22 september 2022

Helaas was deze x het water van de sauto niet zo lekker

Lucas
21 september 2022

Perfect heerlijk

Shama k
20 september 2022
Mennis
20 september 2022

Geweldige toko, eten is heerlijk en het personeel heel vriendelijk en professioneel.

AA
19 september 2022

Eten is lekker, maar het is niet leuk als je thuis komt met je eten en er ontbreekt weer wat. Deze keer blikje fris, vorige 2 keren de sate saus. En bara en loempia in een doosje....??!! Gewoon in een papieren zakje is voldoende. Nu had ik een zompigge loempia en bara omdat het in een doosje zat.

Nisrin
18 september 2022

Heerlijk

Shabnam Gulzar
18 september 2022

Voor de tweede keer dat mijn bestelling incompleet wordt gegeven. Ik bestel 3 souto en ik krijg alleen 3 soep en een bakje rijst zonder vulling. Vervolgens heb ik gebeld en zou ik een tegoedbon krijgen maar tot op heden heb ik niks gezien. Ik was helemaal in Breda en zonder eten.

Nabil Ramdjan
18 september 2022

Top personeel en altijd heerlijk eten!

Sabine
17 september 2022

Altijd goed

Bart
17 september 2022

Mooi nieuw inpak materiaal 👍

L
15 september 2022
Rick
15 september 2022
Fred
15 september 2022

De beste altijd super!

Dave
15 september 2022

Was weer top

Olly
14 september 2022
Lucas
14 september 2022

Erg lekker en waard voor je geld. Alleen was mn drinken vergeten, maar ja kan gebeuren.

Lucas
13 september 2022

Perfecte locatie voor mij en vooral lekker eten.

Renald
12 september 2022

lekker eten en uitstekend service

Fer
10 september 2022
Eva
10 september 2022

Geen roti plaat gekregen bij m'n bestelling. Helaas geen telefoon nr. De kool was hard... normaal is het super goed eten.

Filiz
10 september 2022

Bestelling was niet compleet, ingredienten van de satou soep zaten er niet bij. Bestelling opgehaald rond half 7 dus kon niet meer terugrijden om het op te halen omdat jullie al gesloten waren. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar dus zal vandaag langskomen voor herstel.

Mirjam
8 september 2022

Altijd heeerlijk!

Chris
8 september 2022

Het was heerlijk en goed vers! Saoto, bara kip, nasi saté, loempia kip En wat een aardige vrouw bij het afhalen. :) Tot de volgende keer en dankuwel Groeten Christian

Patrick
7 september 2022

Dit is toch wel een van de beste Surinaamse maaltijden die ik in lange tijd heb gegeten! 9+!

Anand
6 september 2022

Heerlijk!!

Arsen Nalbandian
6 september 2022

Lekker. Zoals altijd. Dank je wel Mvg, Arsen

Hans
5 september 2022
Marciano
5 september 2022

Jammmie😊

Yassine B
5 september 2022

Altijd top service in Rijswijk en natuurlijk lekker eten. Ben er bijna elke week te vinden. Super jongens!!

W-Connected
4 september 2022

Super lekker! Eten was ook op tijd klaar.. Aanrader..

Jules
4 september 2022

Er is minder saus in het vlees. Kopstukken zijn veel kleiner geworden.

Gwen
4 september 2022

Lekker en vers 👍🏼

Nallie81
3 september 2022

Sweety zoals altijd

Raghoebar
3 september 2022
Smiley Scott
3 september 2022

In 1 woord... Toppie

Viresh
3 september 2022

Nasi en bami waren lekker, maar saoto was niet lekker. Smaakte heel anders.

van der Valk, Maryam
2 september 2022
Nabil
2 september 2022

Lekker hoor

Arsen Nalbandian
2 september 2022

Alles was lekker, zoals altijd. Ik bestel heel veel en vaak. Alleen jammer dit x cola vergeten :( jammer. Maakt niet uit. Mvg, Arsen

Roy
1 september 2022

Top toko. Kwaliteit is helemaal top.

Joey
1 september 2022

Het heeft weer lekker gesmaakt zoals altijd!

Hamid
31 augustus 2022

Echt goeie nasi rames

Anoeshka
30 augustus 2022

Altijd lekker en goed eten!! Ook vandaag weer heerlijk gegeten!!

Dewi
28 augustus 2022

Niet compleet geleverd. Moet helemaal terug rijden want zijn niet telefonisch bereikbaar en er wordt gewoon gedaan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Geen excuses geen extraatje. Slechte zaak dit. Andere eten is ondertussen ook weer koud omdat je terug moet.

Leslwy
28 augustus 2022
Shusma
28 augustus 2022

Eten was op tijd klaar en heerlijk! De service was ook goed!

Monique
27 augustus 2022

Vind de bami niet vers! Al de 2e keer dat dit gebeurd!

Ugi
27 augustus 2022

Super ete! Altijd kwaliteit.. ga zo door

Daal
26 augustus 2022
Roy.Tewari
25 augustus 2022

Al weer lekker gegeten!😋

Diana
25 augustus 2022

Fantastisch, we hebben zo lekker gegeten. Het was wel even lastig om het adres te vinden., maar als je het eenmaal weet...zeker voor herhaling vatbaar.

Glenn
25 augustus 2022

Lekker niks te klagen goed .

M. Maliekhadien
25 augustus 2022

Heerlijk als altijd!! :)

Marco
24 augustus 2022

delicious (Eten ook)

richard
24 augustus 2022

op en top

Kim
24 augustus 2022

Altijd heerlijk eten!

Bart
23 augustus 2022
Mon
23 augustus 2022

Heerlijk eten en fijne service!

Anoniem
22 augustus 2022

Heerlijk zoals altijd en op tijd gereed voor afhalen.

AnnaT
21 augustus 2022

Warung mini: altijd lekker! Van Saoto tot nasi rames, petjel, roti en broodje sate.

Anoniem
21 augustus 2022

Sauto lekker, alleen de kip proeft niet vers. Er zit een nasmaak aan.

Maroussia Ganpat
20 augustus 2022

Mijn bestelling was helaas niet compleet. Zou een tegoed krijgen, maar heb tot op heden niets ontvangen. De broodjes vrij hard en droog. De saoto was heerlijk!

nicoline
19 augustus 2022

goede kwaliteit, op tijd stond het klaar. Vriendelijke bediening

Soesma
18 augustus 2022

Heerlijk. Na een lange tijd maar het was echt lekker .

Roy.Tewari
18 augustus 2022
Rehana Chhangur-sadal
18 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd.

Angelo
18 augustus 2022

Helaas was de bestelling niet op de afgesproken klaar . Moest nog 15 min wachten . Daarbovenop kwam dat er een gerecht verkeerd was en tegen de tijd dat ik thuis was en het merkte kon ik niemand meer bereiken .

Martin
18 augustus 2022

Super vers en lekker en precies op de aangegeven tijd was de bestelling klaar

Daal
17 augustus 2022
Maya Singh
17 augustus 2022
Ronald
16 augustus 2022

Lekker eten bestellen via de app bij Warung Mini 👌

Diana
16 augustus 2022
Tanja van den Berg
16 augustus 2022

Wij & onze collega's hebben tijdens de lunch heerlijk gegeten van de soep, de broodjes & de loempia's. Hartelijk dank!

M.Maliekhadien
15 augustus 2022

Altijd heeerlijk en vers

Marco pronk
14 augustus 2022

Altijd goed en leuke/aardige mensen 😜

Ash
14 augustus 2022

Eten is lekker maar prijzig. Had half nasi/bami besteld, heb volledig bami gekregen...

Hennie
14 augustus 2022

Het heeft me echt heerlijk gesmaakt

Nabil
13 augustus 2022

Eten is kwalitatief goed. De prijs kan goedkoper want wtf kost rijst nou.

Erik
13 augustus 2022

Het eten was weer heerlijk.

Dave
12 augustus 2022
Piet Vereijs
12 augustus 2022

Heerlijk eten, aanrader. Effe zoeken waar je het kan afhalen.

L.w
12 augustus 2022

Lekker zoals altijd!

Fatima
12 augustus 2022

de sauto was te zoutig

Nasje
12 augustus 2022

Zoals altijd Super lekerrrrrrr. Mijn gasten vonden het eten ook heerlijk . Klantvriendelijkheid een dikke 10👍👍👍👍👍👍💯

sharda
12 augustus 2022

altijd lekker vers eten

Sharda
12 augustus 2022

lekker gegeten tot nu toe alles wat wij gekocht hebben was lekker

Sharda
12 augustus 2022

ik heb lekker gegeten. eten is altijd lekker en makkelijk op te halen. alleen heb ik gelezen dat je bij elke aankoop punten krijgt? maar nooit zegt iemand daar wat als je eten ophaalt. Graag zou ik meer info over willen. aub.

Shanaaya
12 augustus 2022

Erg lekker eten en vriendelijk personeel!

Roy.Tewari
11 augustus 2022

Nog steeds de lekkerste!!

Richard ter horst
10 augustus 2022

Alleen maar complimenten Echt geweldig Vers en schoon en vooral lekker

R
9 augustus 2022

Nasi/ bami droog. Mag wel groenten bij en meer kip, (jus). Sambal en kabeljauw was lekker. Portie mag iets groter

Anonieme vaste klant
9 augustus 2022

Eten was zoals altijd weer heerlijk!

Robert Poetsema
6 augustus 2022

altijd heerlijk en vers eten

Omid
6 augustus 2022

Uitstekende service en overheerlijke eten

Yassine
6 augustus 2022

Broodjes mogen wel warmer Je betaald voor extra sambal maar je krijgt er niks bij.

Nasje
6 augustus 2022

Zoals altijd delicioussssss! Top personeel.

Theresa de bruijn
5 augustus 2022

Kom al jaren bij Warung Mini...super gezellige en lieve mensen, het is er super schoon en het eten is altijd super vers en lekker!!!!!!!!!!!!!!!

Vikash
5 augustus 2022

Top

Vaste klant
5 augustus 2022

Altijd top en erg lekker. Zou iets nederiger overkomen als de eigenaar niet voor de deur van z’n zaak aan het bellen is over de Porsche die hij wilt kopen (of heeft gekocht)… ik wilde niet afluisteren ofzo maar het was een redelijk openbaar gesprek.

Reactie van Warung Mini XL

Goedemorgen meneer JV, nederig zijn wij zeker naar God toe. En dat had u ook wel geweten, als u ons kende. Bedankt, dat u onze vaste klant bent en dat u van ons kunnen kan genieten. Maar die meneer die toen bij zijn blauwe Porsche stond, ken ik niet en hij was al helemaal niet de eigenaar. Maar dank voor uw tip, zal geen Porsche kopen.

van Dooren
3 augustus 2022

Het eten is altijd heerlijk👍😁

Seff
2 augustus 2022

Lekker eten, op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Roberto
2 augustus 2022

Het eten was lekker zoals altijd maar, bij 1 bestelde saoto soep zat geen ei en ik had 3 bami lunch besteld maar in de app staat er een drankje bij maar die hebben we niet erbij gekregen.

Rick
1 augustus 2022

Super snel en zoals altijd weer top gegeten!

M. van den Berg
31 juli 2022

Heerlijk eten en je krijgt genoeg.

Roy.Tewari
30 juli 2022

Is altijd netjes en op tijd klaar ,en lekker!!!

Rasida
28 juli 2022

Was weer heerlijk zoals altijd

Cindy
27 juli 2022

Alleen maar positief, wij zijn de grootste fan, worden altijd vriendelijk behandeld, en het eten is geweldig! Ga zo door!

Beh
27 juli 2022

Beh

Nasje
27 juli 2022

Eten erg lekker en personeel erg vriendelijk!

Martijn
25 juli 2022
Dave
23 juli 2022

Geen toelichting nodig

Asha
23 juli 2022

Lekker eten. Netjes verpakt en vriendelijke service.

Nicole
23 juli 2022

De beste!

Daniel
23 juli 2022
N
22 juli 2022
Jill
22 juli 2022
Pascal
22 juli 2022

Telo was heerlijk!

Shakira
22 juli 2022

heerlijk als altijd

Rakesh Lalta
21 juli 2022
Thijs
21 juli 2022

Geen idee wat ik nog kan toevoegen, maar Warung Mini.... jullie zijn de beste, al jaren! Keep it up

Björn
21 juli 2022

Heel lekker, makkelijk afhalen. :)

Vanessa
21 juli 2022

Lekker eten, netjes opgediend (wat heel belangrijk is). Alleen erg duur geworden.

Bamisoep
21 juli 2022

Was erg lekker

Anoeshka
21 juli 2022

Sauto Soep, broodje en teleh waren super lekker.

R. Khan
20 juli 2022

Smaak gaat erg achteruit. Heel jammer!

Samina Hussain
20 juli 2022
D
19 juli 2022

Heerlijk!

Vanessa Tromp
19 juli 2022

Eten was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. En de app werkt heel makkelijk en duidelijk.

Mil
19 juli 2022

Goede service. Erg lekkere gerechten. Tweede keer besteld en afgehaald op de afgesproken tijd. Helemaal geen klachten. Een meer dan tevreden klant. Ga zo door! :)

Roy.Tewari
19 juli 2022
Reza
18 juli 2022
Agnes
18 juli 2022

Heel vervelend dat je niet krijgt wat je besteld. Dit de zoveelste keer. Ik bestel 2x half nasi / half bami, krijg je 2x alleen maar nasi. Lees de orders goed door en handel er ook naar.

Chaya Baboelal
18 juli 2022

Lekker, warm en verse eten! Ook makeklijk op te halen zonder parkeer problemen en dicht bij huis!

Wil
18 juli 2022
Feroz
18 juli 2022

Eten is altijd top, smaakt goed. Helaas dit keer weer de pinda saus niet bij de bestelling. Kan een keer gebeuren, nou eigenlijk niet. Nasi kip sate dus zonder pindasaus gegeten.

Mel
17 juli 2022

Simply Top

Morgan
17 juli 2022

Het was weer heerlijk

Ton
17 juli 2022

Super lekker weer

Sam
17 juli 2022

Heerlijk!

Roberto
16 juli 2022

Vanmiddag bami met saté besteld en opgehaald. Ik wilde mijn vriendin verrassen met lekker eten als ze uit werk thuis kwam.Ze vind de pindasaus zo lekker. Willen we gaan eten zit er geen pindasaus bij. Helemaal niets! Het eten is flink duurder geworden en om dan geen pindasaus te krijgen waar wel voor betaald is vind ik echt niet kunnen. Heel jammer dit.

Glenn
16 juli 2022

Goed te doen warung mini xl Rijswijk Houden zo keep up the good work Lobi

Dave
15 juli 2022
M. Kranenburg
15 juli 2022

Over algemeen heel tevreden. Alleen laatste keer de extra roti plaat helaas toch niet gekregen. Jammer

George Kalloe
15 juli 2022

As usual qua smaak super! Hoeveelheid vami waa goed, alsmede kipstukjes. Hiuwe zo!

Sandeep
12 juli 2022

Vandaag de 1e keer eten gehaald op locatie Rijswijk en het was heerlijk..! Goed verpakt, goede service…! Vast houden WMXL..!

Seher Yalman
11 juli 2022

Eten heerlijk zoals altijd, als goedmakertje voor het wachten kregen we drinken cadeau!

Rob
10 juli 2022
Santas
10 juli 2022

Was 1e keer in Rijswijk, gaan we vaker doen!

M. Maliekhadien
10 juli 2022

Heerlijk zoals altijd!

Nasje
8 juli 2022

Sweetieeeeee! Top!

George Kalloe
8 juli 2022

As usual lekker die Bakkabana, alleen die pinda sambal was iets anders v smaak. Die pitjes viel tegen,, voor de prijs v 6 eurie!!!

Anoeshka
8 juli 2022

Tevreden over het eten, goed verzorgd, optijd klaar en zeer smakelijk!

Angelique
8 juli 2022

TOPPPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thomas
8 juli 2022

Altijd lekker!

Nancy
7 juli 2022

Geweldig!

Annelies
5 juli 2022

Heerlijk en zo dichtbij. We hoeven niet meer helemaal naar Den Haag centrum.

Jerryl Thakoer
4 juli 2022

Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn, nu afhalen in Rijswijk dus vaker bestellen. Lekker eten, snelle en goede service!

Rick
4 juli 2022
Ylona
4 juli 2022

Perfecte smaak, mals en een echt aanrader.

Pascal
3 juli 2022

Bami was heelrlijk. Sate helaas droog en gestoofde kip weinig smaak. Bij Warung mini in de stad lijkt de kwaliteit beter.

Kenan T
1 juli 2022
Yvonne
1 juli 2022
Daal
30 juni 2022

Helaas vandaag minder goed geholpen door een sagrijnige mevrouw met bril. Persoon die mijn bestelling ophaalde is er een beetje van ontdaan.

Naoufal
29 juni 2022

Bestelling niet compleet en vlees weer niet apart in bakje

Bob
29 juni 2022

Het was weer heerlijk! Saoto soep Niks aan veranderen, het is goed zoals het is. Keep up the good work…

christian sips
28 juni 2022

Zoals altijd was het eten weer zeer smaakvol en we hebben genoten. Ook het afhalen was leuk met hele aardige medewerkers :) Tot de volgende keer!!!

Robert
27 juni 2022

Altijd heerlijk eten, op tijd. Nooit teleurgesteld.

Wouter
27 juni 2022
Diepek
27 juni 2022

Alles was vers en smaakte heerlijk. Kool bij de vega roti mag ook wel bij de roti kip. Afhaal service is prima!

Louisa
27 juni 2022

Altijd goed

Rehana Chhangur-sadal
26 juni 2022

Super lekker weer. Geen verbeter punten. Houden zo. Toppie 👍🏼

Ron
24 juni 2022

Het is behoorlijk aan de prijs maar wel heerlijk!

Dave
24 juni 2022

Top

Richard Brugman
23 juni 2022

Net aan okay, daarom 4 sterren. Ik had het smaakvoller verwacht.

Ajay
22 juni 2022
Moen
22 juni 2022

We hebben weer heerlijk genoten! Dank Warung Mini!!!

Angie
21 juni 2022

Lekker weer en klaar op het aangegeven tijdstip!

Dan
21 juni 2022
Earl
20 juni 2022

Het brood was niet vers. Restant bestelling oke

L
19 juni 2022

Ik had half nasi/half bami besteld, maar ik had alleen nasi. De saté was droog. Verder was alles goed op smaak.

Chris
19 juni 2022

Top zoals altijd!!

M
18 juni 2022

Heerlijk!!!

Shurenska Hanley
16 juni 2022

Top en vers food en hun zijn ruim optijd klaar met je eten super klasse

Hamid
15 juni 2022

De beste nasi rames! Loempia ook erg lekker!

Anoniem
13 juni 2022

Top kwaliteit. Niet twijfelen, gewoon genieten

Anomiem
13 juni 2022

Heerlijk

Joke
13 juni 2022
Louisa
12 juni 2022

Altijd vertrouwd.

Tracy
12 juni 2022

Zoals gewoonlijk lekker!

Aziz
12 juni 2022
ELWATAN
11 juni 2022
M.
11 juni 2022

Altijd heeeeeeerlijk!

Ton jung
11 juni 2022
Martin van der Leden
9 juni 2022

Ik zie helaas geen gerechten als Moksi Metti ? voor de rest is de kwaliteit en smaak uitstekend, afhaal service werkt ook perfect.

JT
9 juni 2022

Beste broodjes ever!!

Alexander
9 juni 2022

Erg lekker en op tijd klaar om af te halen!

Jay
9 juni 2022
Floris Kösters
8 juni 2022

Eten zeker lekker en snelle vriendelijke levering. Broodje en roti lekker. Enige wat wij vinden is dat Roti voor ons iets meer saus mag hebben. Was een beetje droog zo maar zeker smakelijk. Broodje garnalen kousenband was heerlijk

Floris
7 juni 2022

Super goed!!!

Laila
7 juni 2022

Heerlijk wij hebben echt genoten, zo vers en smaakvol. Toppers.

Kenneth
6 juni 2022

Alles gasten thuis zeer tevreden!

Xavière van Empelen
6 juni 2022

De beste!!!!!

Fred
5 juni 2022

Altijd lekker en snel klaar.leuke mensen.bedankt.

Sheila
5 juni 2022
Natascha
5 juni 2022

Nasi:bami/roti vega besteld en het was allemaal even heerlijk smaakvol, vers en royale porties! Verder had m’n dochter een telo en kiploempia en ook dat was weer top. Wij komen weer terug :-)

Nabil
5 juni 2022

Pffff t was weer eens hayak lekker wollah

Safiek Mohamedhoesein
3 juni 2022
Yvonne
3 juni 2022
Gina Lange
3 juni 2022

Was even lekker als dat van Amst Veerkade! Was ff afwachten namelijk…😀..hint voor vestiging Kijkduin☺️

Reactie van Warung Mini XL

Dag Gina, misschien omdat Kijkduin geen vestiging van ons is?! WMXL is centrum DH, Rijswijk wn Moerkapelle.

Ramon jhingoer
3 juni 2022
Geeta
1 juni 2022

Saouto as usual heerlijk,maar dut keer heel weinig toespijs. Bami was belachelijk weinig met 2kleine stukjes kip. Ik snap ook dat alles duur is,maar daar betalen we dan ook de prijs dus geef dan ook een goed gevulde portie aub🙏

Nasje
31 mei 2022

Heerlijk!

George Kalloe
31 mei 2022

Qua smaak zoals gewoonlijk TOP:-)! Maar helas moet ik constateren dat er veel minder bami in de bak zat dan gewoonlijk; heel erg jammer:-(!!! en ook viel op dat er 2 'karrige' stukken vlees er bij zaten.

Margot
30 mei 2022

Zeer vriendelijke Staff en het eten was weer heerlijk !

Steven
29 mei 2022

Weer lekker genoten van wat wij hadden besteld. Tot een volgend keer!

Diego
29 mei 2022

Bij Warung Mini kan je echt lekker eten. Kwaliteit is altijd goed! Vandaag hebben we weer genoten van Nasi, Bami, Roti, Tempeh, Saté.

Kim
29 mei 2022

Heerlijk eten.

C.Havinga
29 mei 2022

Service heel goed.... Bestelling staat altijd optijd klaar. Vriendelijk personeel.

Walt
29 mei 2022

Precies wat ik er van verlangde van dit eten super

Jill
28 mei 2022

Zoals altijd, heerlijk eten!

D.
28 mei 2022

De cassave van de teloh bakkeljauw was niet goed gaar. Het was heel hard van binnen en niet lekker. Zonde ik heb de helft ervan moeten weggooien.

jay
27 mei 2022

als je lekker en goed wilt eten moet je hier zijn. Het eten was lekker en op tijd klaar.

M. Maliekhadien
27 mei 2022

Altijd goed!! Heerlijk gegeten zoals altijd!

M. Maliekhadien
27 mei 2022

Altijd heerlijk en vriendelijk personeel!

Issam
26 mei 2022
Steven
25 mei 2022
Danielle
25 mei 2022

De stukjes kipfilet in de saoto soep mogen best wat kleiner. Ze zijn best grof groot. En vond dat vandaag het broodje tempe aardappel best slordig was belegd. Norma niet zo.

MO
25 mei 2022

De nasi 😋😋en bami😋 😋waren spang! En de loempia was super lekker!!! 😋😋

Mil
25 mei 2022

Super lekker, vers, warm en veel. Vriendelijke mensen en nu mijn favo afhaal.

Satiesh
24 mei 2022
Nazima
21 mei 2022

Optijd en super lekker.

Natascha
21 mei 2022

Lekkerste Surinaams Javaans eten van Den Haag! Heerlijke royale porties en vriendelijke bediening.

Wesley Pol
20 mei 2022

Geen verbeterpunten. Altijd lekker en verzorgd!

fons
20 mei 2022
Maryam van der Valk
20 mei 2022

Kwaliteit is heerlijke jk helaas was het koud het stond ook al klaar terwijl wij voor de afgesproken tijd er al waren Heel jammer

Nora
20 mei 2022
Bianca
19 mei 2022

Heerlijke roti kipborstfilet gegeten. Voor herhaling!

Nasje
19 mei 2022

Snelle en goede service! Eten top👍👍👍

Meryem
18 mei 2022

Heerlijk zoals altijd !

Anoniem
18 mei 2022

Heerlijke broodjes! Keurig verpakt en wel. Mocht wel een groter broodje zijn ;-) Verder ALTIJD tevreden over jullie.

Teresa
17 mei 2022

Heerlijke petjil, pindasaus hier is lekkerder dan die van Kijkduin. Bestellen en aangeven wanneer je komt ophalen. Makkelijk aanrijden en parkeren voor de deur. Ideaal!

Chris
15 mei 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten 👍🏻

Janna
15 mei 2022
San
15 mei 2022
Fatma Demir
14 mei 2022

Zo vaak besteld en elke keer is het heerlijk en vers!! Complimenten

Yvonne
13 mei 2022
Dess
12 mei 2022

Je proeft dat dit gemaakt word met liefde, het is zo onwijs lekker. Bedankt!

Fadoua
11 mei 2022

Roti rol was weer toppie!

Bert de Booij
10 mei 2022

Prima

Jim
8 mei 2022

Top

Ton jung
8 mei 2022

Makkelijk snel bestellen afhalen en super lekker eten 👌👌👌

Henny
5 mei 2022

Wij hebben genoten van de nasi vegetarisch, het was heerlijk 😋

Rick
5 mei 2022
Erik
4 mei 2022

Super lekker eten!

Fadoua
4 mei 2022

Top zoals altijd 😋😋😋

Nasreen
3 mei 2022

Ik ben gewend dat het eten lekker en goed bereid is. Vandaag waren de sate porties niet goed doorgebakken. De sate was nog rauw.

Shama
3 mei 2022

Top

Soetikno
2 mei 2022

Het eten was lekker en de extra was leuk. Alleen voor de 2e keer verkeerde bestelling ontvangen. Voor iemand die vega is en dan toch kip krijgt is dat heel vervelend. Nergens een telefoon nr te vinden om contact met ze op te nemen voor een snelle oplossing, helaas.

Aisha
2 mei 2022

Beste service en heerlijk eten.

Anoniem
30 april 2022

Altijd lekker bij warung mini!

MO
30 april 2022

Echt super lekker gegeten!😋😋😋 Echt een aanrader!👍🏼 The best!!!!!😋😋😋

Ozer
29 april 2022

Zoals altijd🥰

Tonny fresco
29 april 2022

Snelle en goede service en het eten is TOP

Melek
28 april 2022

Was heerlijk 🥰

Ronald
28 april 2022

Lekker, goede porties en warm, ook bij thuiskomst. Als vanouds

Tracy
27 april 2022

Telo, bami en nadien, heel lekker.

G
26 april 2022

Lekker net als altijd! Heel lief ook gratis saoto soep gekregen van ze.

Vinesh Gopie
26 april 2022

Altijd heerlijk eten en nu ook makkelijker te bereiken in Rijswijk .

Ron Eras
25 april 2022

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk

Sharon
24 april 2022

Eten was weer super alleen zou fijn zijn als je ook cash kon betalen

Ter horst
23 april 2022

Een dikke 10

Anoniem
22 april 2022
Anoniem
22 april 2022

Helaas niet wat ik gewend ben. Bami zat onder de olie en een na smaak, niet lekker. Nasi was niet goed gekruid en gebakken, zaten nog veel.witte blokken rijst doorheen. Ik wil graag dat jullie contact met mij op nemen. Ik heb niet gekregen voor mijn geld wat ik had besteld.

Tuba
22 april 2022

Altijd goed en lekker!!

Sam
20 april 2022

Helaas behoord mijn bestelling niet meer tot de combi deal... 1 van de meest verkochte deals. Voorlopig heb ik geen behoefte voor contact... Jullie zijn wijs genoeg om eerst handen in eigen borst te steken.

Mister X
20 april 2022

heb hier lekkere nasi en loempia besteld, was very good!

Kjt
18 april 2022

Ik had 2 telo’s besteld, maar deze was niet te eten. Was helemaal zacht en het vet droop er gewoon van af, helemaal onder de olie.

Anoniem
17 april 2022

Sterk achteruit gegaan, jammer dat jullie zo slecht geworden. Altijd was de kwaliteit goed. Nu een telo niet eens krokant, dus niet goed gebakken en onder de olie. Verkoop dan niet toch. Erg jammer hoor.

Kim
17 april 2022
Ben
16 april 2022

Prima. Op afgesproken tijd klaar ! Warm! Lekker! Goede Service!

Willem van der Plas
16 april 2022

Graag voortaan iets minder aardappelen ipv boontjes bij de roti

Yvonne
15 april 2022
Michael
13 april 2022

Lekker en vers zoals altijd 😋

Dani
12 april 2022

Altijd een feestje met eten van Warung Mini!

Shahrukh Ramzan
11 april 2022

De bami was koud en de kipfilet zat er maar op gezet en geen groente of iets. Dat was wel jammer had wat meer verwacht van de ramadan special.

Channie
8 april 2022

Nasi met kip echt smakeloos. Teloh Bakkeljauw wel lekker

Shanti
8 april 2022

Heerlijk gegeten! Telo was super lekkerrr!

Odette
7 april 2022
Stephanie
6 april 2022
MO
6 april 2022

Het eten is altijd heerlijk! Bij warung Mini.👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😋😋😋😋😋😋😋 Echt een aanrader!

M Beoo
4 april 2022

Ze hebben een gezellige tent in den haag waar ik graag langs kom. Maar ben blij dat ik nu ook kan afhalen in Rijswijk! Het eten is altijd heerlijk en…ze hebben de lekkerste pindasaus!!

Anoniem
4 april 2022

De kwaliteit is verslechterd. Ik had loempia en bakabana besteld. De deeg van beide producten was te dik. Verder had ik nasi met kipfilet besteld en bami met extra kip. De nasi smaakte vies. Die heb ik weggegooid. Jammer, ik was fan van Warungmini. Blijkbaar is er een nieuwe kok die minder goed kan koken en bakken.

Chantal
4 april 2022

Heerlijk!

Kelly
3 april 2022

Echt heel lekker En snel klaar Aardig personeel!

RM
3 april 2022

- saoto is aan de kleine kant voor het bedrag wat er tegenover staat. - bakeljauw liever apart zetten als iemand teloh besteld (anders wordt je teloh zo sompig en met olie.

M. Maliekhadien
3 april 2022

Altijd heerlijk en altijd vriendelijke mensen :)

Doerga
3 april 2022

Het eten was heerlijk en warm..

Hans
2 april 2022

Vandaag weer heerlijk gegeten van Warung Mini XL. Fantastische service gekregen.

Ton jung
2 april 2022

Was weer super ,👌 Eerste keer in Rijswijk gehaald , Normaal haal ik altijd in Den Haag 👌👌

Harold
2 april 2022

De saoto kon meer smaak hebben en telo in foambakje wordt zacht en niet meer krokant.

Ashok
1 april 2022

Voor de tweede keer haar in mijn nasi gevonden smerig. En wanneer he ze belt nemen ze niet op. Slechte zaak dit

Anoniem
31 maart 2022

Pastei kipgehakt was leeg, dat was wel een teleurstelling. De sauto en loempia waren daarentegen heerlijk.

Anoniem
31 maart 2022

Eten was lekker echter geen satésaus meegeleverd bij een bami saté.

Anoniem
29 maart 2022

Altijd als ik afhaal is de kip slecht geplozen, te weinig of te kruimig. Op de zaak is dit niet. Veel netter voorbereid. Afhaal is niet te bereiken.

Shar
28 maart 2022

Lekker eten en vriendelijke personeel

Vann
28 maart 2022

Super Lkr gegeten weer ;))

Joep
27 maart 2022

Super netjes en goed verpakt, was weer ouderwets lekker! Er was wel een product vergeten maar, dit mocht de pret niet drukken

Elles
27 maart 2022

Heerlijk, top service.

Rayen J
27 maart 2022
Marloes
26 maart 2022

Lieve mensen bij het afhaalloket, en eten heerlijk zoals altijd!

Dick Wannée
26 maart 2022

Wederom super lekker gegeten:)

Samira
26 maart 2022

Bestelling stond precies op tijd klaar en het eten was gewoon warm en heerlijk . 19 bestellingen gedaan en iedereen was tevreden .

Anouk
25 maart 2022
Din
25 maart 2022

👍

Naoual
24 maart 2022

Lekker en vers

Yusuf
22 maart 2022
Rey
21 maart 2022

Top zoals altijd

Sheila
20 maart 2022
Nabil
19 maart 2022

Het was weer tantoe lekker swa! Hi iiiiiiiii nohhhh lekkere kippp nohhhhhh

Gerrit Garcia Del Rio
19 maart 2022

Het eten is heerlijk, het is heel moeilijk kiezen zo lekker allemaal. De saté is echt een aanrader, bara met kipkerrie, de Saoto soep, gebakken banaan met pindasaus teveel om op te noemen. Je krijgt ook ruime porties. Echt een aanrader!

Prewin
17 maart 2022

Heerlijk zoals altijd

Sharita
17 maart 2022
Roberto
17 maart 2022

Superlekker zoals altijd! Bestelling was precies op de aangegeven tijd klaar!

Maria
15 maart 2022

eerste x hier besteld en het was echt heul lekker!!!!!!!

Michelle
13 maart 2022

Heerlijk eten!

X
12 maart 2022

Top